• 013 - 543 66 88
  • Ma, Di, Do en Vr: 8.30u - 17.30u
  • Pauze: 12.15u - 13.15u
  • Wo: 8.30u - 12.30u
  • Nijverstraat 1, Tilburg

Totaalonderhoud: voorkomen is beter dan genezen

Voor jarenlang rijplezier is het belangrijk dat uw auto in optimale conditie verkeert. En daarbij geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Ons totaalpakket aan diensten en services voorziet daarin.

APK zónder afspraak

Veilig rijden begint met de jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring. Bij Garage Van Empel bent u hiervoor aan het juiste adres. Honderd procent onafhankelijk en gratis herkeuring binnen 7 dagen.

Terwijl uw auto wordt gekeurd, kijkt u tv in onze koffiecorner of werkt u lekker door op uw laptop. U kunt daarbij gebruik maken van gratis Wifi.

Onze RDW-certificering geldt voor voertuigen met zowel benzine- als dieselmotoren, tot een gewicht van 3500 kg. En wilt u een eventueel defect direct laten repareren, dan verzorgen wij dat uiteraard graag voor u!

Wilt u toch een afspraak maken? Bel dan nu: 013 – 543 66 88

Grote beurt

Goed en regelmatig auto-onderhoud is van cruciaal belang. Daardoor voorkomt u dure en onaangename verrassingen, die u immers nooit uitkomen. Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij diverse onderdelen in, onder en rondom de auto en onder de motorkap nauwkeurig. Indien noodzakelijk worden onderdelen vervangen.

In combinatie met een grote beurt is de APK gratis!

Kleine beurt

Bij een kleine beurt onderzoeken wij alle vitale functies zoals uitlaat, accu, autobanden, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig. Vloeistoffen worden bijgevuld, de lampen worden bijgesteld, de olie wordt ververst en het oliefilter wordt vervangen.

Storingsdiagnose

Een waarschuwingslampje op uw dashboard, daar zit u niet op te wachten! Zeker niet als de oorzaak onduidelijk is. Breng uw auto dan snel naar Garage Van Empel, zodat wij het euvel kunnen onderzoeken, waarna wij u snel weer op weg helpen!

Moderne auto’s hebben vaak speciale software aan boord, die storingen registreert. Garage Van Empel beschikt over de juiste apparatuur voor storingsdiagnose.

Reparatie

Wanneer u een defect aan uw voertuig hebt, is het goed te weten dat u één adres heeft waar u altijd terecht kunt. Voor Garage van Empel is geen defect te hoog gegrepen en geen probleem is onbekend. Door de aanwezige kennis en apparatuur weet u zeker dat wij al uw reparaties vakkundig en snel uitvoeren.

Ook noodzakelijke reparaties als gevolg van de APK voeren wij graag voor u uit!

Zomer- en winterbanden

De juiste band voor alle omstandigheden. Naast het vervangen en balanceren van uw banden verzorgen wij ook de opslag.

Een goed profiel en de juiste balans van uw banden is van het grootste belang voor uw veiligheid. Laat daarom tijdig de juiste banden monteren! Uw zomer- of winterbanden kunnen wij voor u opslaan. Dat scheelt u veel ruimte bij u thuis!

Heeft u een lekke band? Neem contact met ons op voor een snelle reparatie.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dan is het wel zo prettig als de materiële schade snel gerepareerd wordt. Garage Van Empel herstelt alle soorten autoschades: van kleine kras en ruitbreuk tot nagenoeg total loss.

Ook verzorgen wij de schade-expertise en taxatie.

Aircoservice

Een airco is niet onderhoudsvrij en achterstallig onderhoud kan leiden tot grote schade aan uw airco.

Dankzij een airco rijdt u ontspannen en geconcentreerd. Van een goed onderhouden systeem heeft u jarenlang plezier. Laat het uw airco daarom tijdig door ons reinigen en bijvullen.

Desondanks kan het systeem wel eens een mankementje vertonen. Aarzel dan niet en breng uw airco naar ons voor een vakkundige reparatie.

Zomer- of wintercheck

Veel mensen laten het onderhoud van hun auto samenvallen met de vakantieperiode. Logisch, want dan zit u niet te wachten op autopech. U kunt de seizoenen maar beter voor zijn.

Elke periode van het jaar heeft zijn eigen uitwerking op uw auto. De wintermaanden vragen om een goed werkende verwarming, heldere verlichting en de juiste banden. In de zomer zijn een goed werkend koelsysteem of fris blazende airco van groot belang. Om in elke tijd van het jaar volledig toegerust rond te rijden voeren wij de zomer- of wintercheck graag voor u uit.

Auto huren

Heeft u tijdelijk een auto nodig? Graag bevelen wij u Hertz Tilburg aan,
het nabij gelegen autoverhuurbedrijf waar wij een prima samenwerking mee hebben.

©2018-2022 Garage van Empel. Realisatie: Puntmedia | Full Service Internetbureau